flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підготовка старших секретарів місцевих загальних (окружних) судів, головних та провідних спеціалістів місцевих (окружних) і апеляційних судів

23 листопада 2020, 14:05

8 грудня 2020 з 11 год. 00 хв. до 12 год. 20 хв. в онлайн режимі на платформі  ZOOM відбудуться заняття в межах підготовки старших секретарів місцевих загальних (окружних) судів, головних та провідних спеціалістів місцевих (окружних) і апеляційних  судів  на тему: «Організація  роботи  суду  з  питань  виконання  Закону  України  “Про  звернення  громадян”,  реєстрація  та  облік звернень громадян. Порядок прийняття  та  розгляду звернень громадян, здійснення контролю за їх розглядом помічником  судді,  консультантом.  Специфіка  реєстрації  та  розгляду  заяв,  скарг,  пропозицій  громадян  судом».

До участі у даному заході, Харківським регіональним відділенням Національної школи суддів, було запрошено головного спеціаліста відділу узагальнення судової практики, роботи по розгляду звернень фізичних та юридичних осіб і зв’язку зі ЗМІ Харківського окружного адміністративного суду - Лещенко Анну.