flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч із ректором Національної школи суддів України Миколою Оніщуком

10 липня 2019, 10:33

9 липня 2019 року в Харківському окружному адміністративному суді відбулась зустріч із ректором Національної школи суддів України Оніщуком Миколою Васильовичем.

Гостей зустрічали голова Харківського окружного адміністративного суду Панченко Ольга Володимирівна, заступник голови суду Спірідонов Михайло Олександрович, судді Харківського окружного адміністративного суду, керівник апарату Лисенко Валентина Володимирівна та заступник керівника апарату Зарубіна Ірина Наіллівна. 

Даний візит був присвячений інноваціям у суддівській освіті, адже саме в квітні цього року майбутні судді проходили стажування в Харківському окружному адміністративному суді, в рамках спеціальної підготовки кандидатів на суддівські посади в Харківському регіональному відділенні Національної школи суддів України.

Для гостей було проведено екскурсію будівлею суду та продемонстровано нові зали судових засідань, кабінети суддів та інші приміщення суду після реконструкції.

Висловлюємо вдячність Національній школі суддів України за співпрацю та організації в проведенні таких зустрічей присвячених інноваціям у суддівській освіті.