flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар

09 листопада 2013, 17:09
 

12 листопада 2013 року за участю Смоковича Михайла Івановича,  судді Вищого адміністративного суду України, секретаря Пленуму Вищого адміністративного суду України, відбувся семінар для суддів Харківського апеляційного адміністративного суду та Харківського окружного адміністративного суду, які розглядають спори щодо статусу біженця та особи, яка потребує додаткового захисту.

В рамках цього заходу Смокович Михайло Іванович завітав до Харківського окружного адміністративного суду.  Активними учасниками робочої зустрічі були голова суду Кучма Ю.В., судді Харківського окружного адміністративного суду, керівник апарату суду Лисенко В.В. та заступник керівника апарату суду Зарубіна І.Н.

В ході зустрічі судді отримали відповіді на питання, які стосувались тематики семінару; на питання, що виникають в ході розгляду судом першої інстанції спорів з відносин публічної служби; новел Закону України «Про судовий збір», які набрали чинності з 23 жовтня поточного року, зокрема: стосовно норми закону про сплату 10% розміру ставки судового збору під час подання позову майнового характеру.  

       Присутні мали можливість висловити свою думку та пропозиції.