flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Педагогічна майстерня - розширення можливостей співпраці

31 жовтня 2018, 17:02

31 жовтня 2018 року в місті Харкові КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» проводить педагогічну майстерню для вчителів правознавства та громадянської освіти на тему «Нове в українському законодавстві. Підготовка до проведення Всеукраїнського тижня права».

Керівник педагогічної майстерні Валентина Сідорчук, відкриваючи захід, ознайомила всіх учасників з метою зустрічі та окреслила пріоритетні завдання.

В рамках підготовки до проведення Всеукраїнського тижня права у заході взяли участь заступник керівника апарату Харківського окружного адміністративного суду Ірина Зарубіна, провідний спеціаліст Інга Маргвелані та прес-секретар Владислав Василенко, які звернулися до учасників зустрічі з вітальним словом та прочитали лекцію на тему: «Діяльність Харківського окружного адміністративного суду», яка супроводжувалася презентацією у вигляді послідовності слайдів. Після чого надали відповіді на всі запитання, які цікавили аудиторію.

Харківський окружний адміністративний суд залишається відкритим у комунікаційній діяльності з метою встановлення довіри до судової системи України та запрошує учнів шкіл і ліцеїв відвідати пізнавальну екскурсію до суду.