flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оцінка впровадження рекомендацій за результатами опитування за методологією КГЗ

24 квітня 2013, 14:10

24 квітня 2013 року у Харківському окружному адміністративному суді за сприяння проекту «Справедливе правосуддя», що фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID) відбулась зустріч з експертом організації Творчий центр «ТЦК» Айдером Халіловим. У зустрічі приймали участь: в.о. голови суду Олена Ізовітова-Вакім, заступник голови суду Руслан Мельников, суддя Юлія Зоркіна, керівник апарату суду Валентина Лисенко, заступник керівника апарату суду Ірина Наіллівна, начальник відділу документального забезпечення, інформаційної та архівної роботи Лариса Улановська, спеціаліст відділу контролю та аналітичного, статистичного, інформаційного забезпечення суду Ельвіра Остапенко.

Метою даного заходу стала оцінка впровадження судом рекомендацій за результатами опитування щодо задоволеності громадян окремими аспектами функціонування судів за методологією карток громадянського звітування, яке проходило в суді у минулому році. Оцінка відбувалася шляхом обговорення кожної рекомендації окремо та виконання чи причин невиконання останньої. Також відбувся візуальний огляд приміщення суду.

За результатами аналізу рівня виконання рекомендацій щодо покращення роботи Харківського окружного адміністративного суду експертом буде складений звіт.

      Хотілося б зазначити, що рекомендації, надані проектом, впроваджені судом ще у 2012 році одразу після проведеного дослідження, що зробило зустріч ємкою та змістовною.