flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Презентація програми кваліфікаційного оцінювання кандидатів на посади суддів Верховного Суду

13 січня 2017, 16:09

Сьогодні, 13 січня 2017 року, у місті Харкові в приміщенні Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулася презентація програми кваліфікаційного оцінювання кандидатів на посади суддів Верховного Суду з метою обговорення порядку проведення іспиту та методики встановлення результатів.

Захід організовано Асоціацією правників України за підтримки Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого,  спільно з Проектом Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» та Вищою кваліфікаційною комісією суддів України.

В даному заході прийняли участь судді-спікери Харківського окружного адміністративного суду Олексій Котеньов та Ольга Білова, а також суддя  Харківського окружного адміністративного суду, член Ради суддів України Людмила Волкова.

Серед питань до обговорення: особливості проведення конкурсу на посади суддів Верховного Суду; анонімне письмове тестування; практичні завдання; особливості тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей кандидатів.

Зі вступним словом до учасників форуму звернувся Вячеслав Комаров, к.ю.н., професор, академік Національної академії правових наук України, проректор з навчально-методичної роботи Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.