flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тиждень права у Харківському окружному адміністративному суді

07 грудня 2016, 15:19

07 грудня 2016 року в рамках Всеукраїнського тижня права Харківський окружний адміністративний суд відвідали учні Державного навчального закладу «Харківське вище професійне механіко-технологічне училище». 

Працівниками апарату суду була прочитана лекція на тему: «Адміністративне судочинство України. Діяльність Харківського окружного адміністративного суду». Після чого  начальником відділу з надання судово-адміністративних послуг Ларисою Улановською та начальником відділу узагальнення судової практики, роботи по розгляду звернень фізичних та юридичних осіб і зв’язку із ЗМІ Надією Габрієловою була проведена екскурсія в межах своїх відділів щодо їхньої діяльності, особливостей роботи працівників апарату суду та окремих структурних підрозділів.

Окрім цього учні прийняли участь у відкритому судовому засіданні по справі, яка розглядалася суддею Михайлом Спірідоновим та після засідання відвідувачі мали змогу поспілкуватися із самим суддею безпосередньо у його кабінеті.

На всіх стадіях спілкування із студентами була присутня  заступник керівника апарату суду Ірина Зарубіна, з якою відвідувачі мали змогу поспілкуватися та поставити питання щодо викладеного матеріалу в лекції, а також особливостей роботи адміністративного суду.