flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співпраця на результат

29 листопада 2016, 14:42
Співпраця на результат
 

Сьогодні, 29 листопада 2016 року, у м. Києві проводиться форум на тему «Співпраця судової влади та громадянського суспільства» з метою сприяння налагодженню діалогу між представниками судової влади та громадянського суспільства та з метою обміну досвідом та можливостями майбутньої співпраці.

На форумі обговорюватимуться різні організаційні моделі партнерства між громадськими організаціями та інституціями судової влади та будуть вироблені
рекомендації варіантів взаємодії між громадськими організаціями та судовою владою.

Делегатами від Харківського окружного адміністративного суду стали суддя-спікер Харківського окружного адміністративного суду Олексій Котеньов та суддя Харківського окружного адміністративного суду, член Ради суддів України Людмила Волкова.

У форумі беруть участь представники громадських організацій, які мають досвід впровадження ініціатив у сфері судової реформи, члени Ради суддів України та представники судової влади.

Захід організовано за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми реформування сектору юстиції «Нове правосуддя».