flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ХОАС відвідали студенти Харківського регіонального інституту державного управління

23 листопада 2016, 14:43

ХОАС відвідали студенти Харківського регіонального інституту державного управління

23 листопада 2016 року Харківський окружний адміністративний суд відвідали студенти 3 курсу 14мд групи соціально-економічного факультету Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Зустріч проходила в рамках навчально-просвітницького проекту «Суд – шляхи довіри», заснованого ХОАС з метою підвищення правової культури та обізнаності молоді, сприяння відкритості судової гілки влади та формування довіри до неї з боку громадян.

Працівниками апарату суду була прочитана лекція на тему: «Адміністративне судочинство України. Діяльність Харківського окружного адміністративного суду». Після чого  начальником відділу з надання судово-адміністративних послуг Ларисою Улановською була проведена екскурсія, в якій відображені усі тонкощі роботи спеціаліста суду відносно прийому позовних заяв та інших документів.

На всіх стадіях спілкування із студентами була присутня  заступник керівника апарату суду Ірина Зарубіна, з якою відвідувачі мали змогу поспілкуватися та поставити питання щодо викладеного матеріалу в лекції, а також особливостей роботи адміністративного суду.

Окрім цього студенти академії прийняли участь у відкритому судовому засіданні по справі, яка розглядалася суддею Олександром Тітовим.

Сподіваємось, що дані заходи сприятимуть підвищенню правової культури студентів, вихованню поваги до права, а також побудові правового діалогу між судовою владою і суспільством через призму доступності та відкритості.