flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд - шляхи довіри

07 липня 2016, 14:25


05 липня 2016 року Харківський окружний адміністративний суд відвідали студенти Інституту підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого». 

Зустріч проходила в рамках навчально-просвітницького проекту «Суд – шляхи довіри», заснованого ХОАС з метою підвищення правової культури та обізнаності молоді, сприяння відкритості судової гілки влади та формування довіри до неї з боку громадян.

Працівниками апарату суду була прочитана лекція на тему:  «Адміністративне судочинство України. Діяльність Харківського окружного адміністративного суду».  По завершенню якої суддя Харківського окружного адміністративного суду Юлія Зоркіна поспілкувалася зі студентами, розповіла про особливості адміністративного судочинства, а також відповіла на поставлені запитання відвідувачів щодо вищезазначеної тематики.

Також студенти побували на відкритому судовому засіданні по справі, яка розглядалася суддею Харківського окружного адміністративного суду Наталією Полях, за позовом фізичної особи до Харківської митниці ДФС України щодо скасування наказу, поновлення на посаді та стягненню середнього заробітку.