flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники Харківського окружного адміністративного суду взяли участь у круглому столі "Трансформація конституційних засад публічного управління та адміністрування"

24 червня 2016, 11:06

Сьогодні, 23 червня в День державної служби, відбувся круглий стіл «Трансформація конституційних засад публічного управління та адміністрування», в якому взяли участь працівники апарату Харківського окружного адміністративного суду: керівник апарату Валентина Лисенко, заступник керівника апарату Ірина Зарубіна, заступник начальника відділу контролю та аналітичного, статистичного, інформаційного забезпечення суду Анастасія Рєзнік та головний спеціаліст по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ Владислав Василенко.

Напрямками обговорення були конституційні засади демократичної трансформації публічного управління та адміністрування в Україні, реформа державного управління і боротьба з корупцією, а також конституційне забезпечення процесу децентралізації.

Треба зазначити, що всі учасники круглого столу брали активну участь у дискусіях, які виникали в процесі обговорення з тих чи інших питань. Так, керівник апарату Харківського окружного адміністративного суду Валентина Лисенко запропонувала створити Меморандум за підсумками даного круглого столу щоб все запропоноване та висловлене, залишилося не тільки серед учасників заходу, а мало подальший рух для досягнення бажаних результатів. Всі присутні погодилися не тільки на закріплення останнього на папері, а й подальших зустрічах такого формату з залученням все більшої кількості представників влади та громадськості.

Аналізуючи вищевикладене, висловлюємо вдячність представникам Харківського інституту державного управління НАДУ при Президентові України за високий рівень організації даного заходу, а також сподіваємося на подальшу та плідну співпрацю!.