flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ХОАС пройшов лекційний день за програмою підготовки секретарів судового засідання окружних та апеляційних адміністративних судів

27 квітня 2016, 14:34
 

27 квітня 2016 року у Харківському окружному адміністративному суді пройшов лекційний день за програмою підготовки секретарів судового засідання окружних та апеляційних адміністративних судів.

Доповідачами на даному заході були працівники апарату Харківського окружного адміністративного суду, а саме: керівник апарату Валентина Лисенко, заступник керівника апарату Ірина Зарубіна, начальник відділу документального забезпечення, інформаційної та архівної роботи Лариса Улановська, головний спеціаліст апарату Олександр Вертій, діловод  Катерина Єрьомкіна та прес-секретар суду Владислав Василенко.

З вітальним словом виступила заступник керівника апарату Ірина Зарубіна, яка побажала наснаги слухачам у всіх починаннях, професійних успіхах та вдалого кар’єрного росту.

На початку програми секретарям судового засідання була прочитана лекція на тему «Адміністративне судочинство. Структура Харківського окружного адміністративного суду» та проведена оглядова екскурсія.

Головною метою даного заходу було підвищення фахового рівня знань секретарів судового засідання. Для цього працівники апарату ХОАС поділилися своїм професійним досвідом, розповівши про особливості нововведень у законодавчій системі та їх практичне застосування. Також розповіли про вимоги Положення про автоматизовану систему документообігу суду затвердженого Рішенням РСУ від 26.11.10 №30 (із змінами у редакції від 03.03.16 рішення РСУ № 21). Після чого ознайомили секретарів судового засідання з їх діями в екстремальних ситуаціях, висвітлили питання щодо оформлення судових справ, передачу їх до канцелярії суду, порядок виконання та видачу судового рішення.