flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тренінг на тему "Застосування Системи оцінювання роботи суду (СОРС) та проведення опитувань громадян-учасників судових проваджень за методологією карток громадського звітування (КГЗ)"

15 квітня 2016, 16:20
 

14-15 квітня 2016 року в м. Харкові відбувся тренінг на тему «Застосування Системи оцінювання роботи суду (СОРС) та проведення опитувань громадян-учасників судових проваджень за методологією карток громадського звітування (КГЗ)», в якому взяли участь працівники апарату Харківського окружного адміністративного суду: керівник апарату Валентина Лисенко, заступник керівника апарату Ірина Зарубіна, провідний спеціаліст апарату Анастасія Рєзнік та прес-секретар Владислав Василенко.

Метою проведення тренінгу було підвищення обізнаності представників судів щодо міжнародних стандартів роботи суду, підвищення знань та навичок представників судів Харківської області з оцінювання роботи суду в цілому та практичного застосування СОРС та підвищення знань та навичок представників судів Харківської області з проведення опитувань відвідувачів судів за методологією КГЗ.

Організаторами тренінгу виступили - Проект Агентства СІЛА з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосудця» та Інститут прикладних гуманітарних досліджень.

Відкрили захід вітальними словами Спеціаліст з моніторингу та оцінки Проекту USAID «Справедливе правосуддя» Томас Вертелецький, Радник з питань зв’язків з громадянським суспільством Проекту USAID «Справедливе правосуддя» Марина Руденко та керівник Проекту, експерт Інституту прикладних гуманітарних досліджень Ірина Підкуркова.

Під час заходу всі учасники брали активну участь в обговоренні, виконанні та вирішенні поставлених перед ним практичних завдань. Головним інструментом досягнення результатів було бажання самих учасників тренінгу якомога більше дізнатися нового, зокрема щодо методології карток громадського звітування (КГЗ), анкетування громадян, системи оцінювання роботи суду (СОРС) та багато іншого.