flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

14-15 квітня 2016 року відбудеться тренінг на тему "Застосування Системи оцінювання роботи суду (СОРС) та проведення опитувань громадян-учасників судових проваджень за методологією карток громадського звітування (КГЗ)" за участю працівників апарату суду

13 квітня 2016, 15:32

14-15 квітня 2016 року в м. Харкові відбудеться тренінг на тему «Застосування Системи оцінювання роботи суду (СОРС) та проведення опитувань громадян-учасників судових проваджень за методологією карток громадського звітування (КГЗ)», в якому візьмуть участь працівники апарату Харківського окружного адміністративного суду, а саме:  заступник керівника апарату Ірина Зарубіна, прес-секретар Владислав Василенко та провідний спеціаліст відділу організації судового процесу та інформаційних технологій Анастасія Рєзнік.

Метою проведення тренінгу є:

- підвищення обізнаності представників судів щодо міжнародних стандартів роботи суду;

 - підвищення знань та навичок представників судів Харківської області з оцінювання роботи суду в цілому та практичного застосування СОРС;

- підвищення знань та навичок представників судів Харківської області з проведення опитувань відвідувачів судів за методологією КГЗ.

Організаторами тренінгу виступають - Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя» та Інститут прикладних гуманітарних досліджень.