flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь ХОАС у проекті "Родинне коло Харківщини"

09 лютого 2016, 12:49

Участь ХОАС у проекті "Родинне коло Харківщини"

   

Харківський окружний адміністративний суд виступив партнером зустрічі в рамках проекту «Родинне коло Харківщини», яка відбулася 30 січня 2016 року на базі Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Зустріч родин військовослужбовців Харківщини, які загинули в АТО, була організована і проведена групою психологів-волонтерів в рамках всеукраїнського проекту, який реалізується «Психологічною кризовою службою» громадської організації «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій» за підтримки громадської організації «Харківський фонд психологічних досліджень» і волонтерської ініціативи «РАЗОМ». Група Харківських психологів-волонтерів ще з жовтня 2014 року працює з родинами військовослужбовців, які загинули в АТО.

Мета проекту – надати психологічну, соціальну, юридичну та духовну підтримку тим, хто втратив найдорожче в боях за суверенітет та територіальну цілісність України.

Цього разу суддями ХОАС були придбані подарунки для молодших дітлахів, які, ми сподіваємося, дозволять їм відчути підтримку та піклування з боку громади Харкова.

 Переглянути видео