flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Діти - наше майбутнє.

18 січня 2016, 13:12

 

Діти – наше майбутнє.

14 січня - перший день Нового року за старим стилем, коли всі навколо щедрують – бажають щастя  та здоров’я,  добробуту та розкввіту.

Саме в цей день Харківський окружний адміністративний суд відвідав Золочівський дитячий будинок, що на Харківщині.

 

 

Судді окружного суду Олексій Котеньов та Людмила Волкова привезли вихованцям чимало подарунків від всього суду, від суддів та працівників апарату.

Дитбудинок розташувався в затишному куточку пгт.  Золочів. Двоповерхова будівля оточена впорядкованим та гарним садом. А далі, за садом починається справжній ліс. Повітря навколо надзвичайне.

В дитячому будинку мешкають талановиті та яскраві особистості. 

Судді були вражені картинною галереєю Мар’яни Гаршиною. Полотна юної художниці випромінюють тепло та любов до оточуючого світу.

Талановита вишивальниця Надія Бойко створює шедеври лише за допомогою голки та нитки. ЇЇ роботи символізують національні традиції та домашній затишок. А Олег Івлев, вихованець дитбудинку,  творить з бісеру православні ікони.

Хлопці цього будинку обожнюють футбол. Мають власне справжнє футбольне поле. У будинку створено успішну футбольну команду, яка перемагає у багатьох змаганнях. 

Дітлахи грають у баскетбол та волейбол, настільний теніс. Олексій Котеньов – суддя ХОАС, зіграв з вихованцями декілька партій в настільний теніс. Діти були у захваті. 

Колектив Харківського окружного адміністративного передав вихованцям чимало подарунків від всього суду, від суддів та працівників апарату.

Спільно з представником Всеукраїнської громадської організації «Правозахисник» Максимом Корнієнко судді показали вихованцям фільм про права людини, а також відповіли на питання дітей.

Вважаємо, що такі зустрічі, започатковані чудового святкового дня, стануть доброю традицією у нашому суді.  Вихованці дитячого будинку запросили суддів на товариський матч з футболу. Виклик прийнято )))