flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь суддів ХОАС в правовому семінарі щодо судової реформи

25 грудня 2015, 16:02


 

24 грудня 2015 року у конференц-залі Національної академії правових наук України відбувся відкритий семінар Харківського юридичного товариства на тему «Судова революція чи судова реформа: необхідність та спроможність», в якому брали участь судді Харківського окружного адміністративного суду Людмила Волкова та Олексій Котеньов.

Доповідачем заходу був Віктор Смородинський — кандидат юридичних наук, доцент кафедри теорії держави і права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, член редколегії журналу «Філософія права і загальна теорія права», адвокат.

На семінар запрошувалися як члени Харківського юридичного товариства, так і всі, хто бажає взяти участь у чесному, неупередженому та професійному обговоренні цієї актуальної для українського суспільства теми: науковці, судді, адвокати, прокурори, аспіранти, студенти та ін.

Відбулася досить цікава дискусія між науковцями та суддями щодо майбутнього судової системи, напрямків реформування суду до забезпечення довіри суспільства.