flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд - шляхи довіри

06 листопада 2015, 16:11


 

05 листопада 2015 року Харківський окружний адміністративний суд відвідали учні Безлюдівського юридичного ліцею імені І.Я. Підкопая.

Зустріч проходила в рамках навчально-просвітницького проекту «Суд – шляхи довіри», заснованого ХОАС з метою підвищення правової культури та обізнаності молоді, сприяння відкритості судової гілки влади та формування довіри до неї з боку громадян.

Також для учнів було проведено екскурсію, в ході якої вони ознайомилися з роботою відділів суду, після чого прослухали  лекцію на тему «Адміністративне судочинство України. Діяльність Харківського окружного адміністративного суду», в рамках якої були проінформовані про особливості адміністративних судів, мету їх створення, структуру, категорії справ, що розглядаються такими судами та безпосередньо про діяльність Харківського окружного адміністративного суду. Діти дізналися багато цікавого та пізнавального, особливо про адміністративне судочинство та залишились задоволеними від побаченого у стінах суду. Після чого пройшов показ відеофільму за тією ж тематикою.