flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лекція для слухачів Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України

30 вересня 2015, 15:53

 


 

30 вересня 2015 року Харківський окружний адміністративний суд відвідали студенти Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Зустріч розпочалася з лекції на тему «Адміністративне судочинство України», в рамках якої слухачі були проінформовані про особливості адміністративних судів, мету їх створення, структуру, категорії справ, що розглядаються такими судами та безпосередньо про діяльність Харківського окружного адміністративного суду.

Після цього керівник апарату Харківського окружного адміністративного суду Валентина Лисенко відповіла на запитання, які були поставлені слухачами, зацікавленими в особливостях не тільки адміністративного судочинства, а й участі судової установи в пілотних проектах.

Підсумками зустрічі була екскурсія до відділу документального забезпечення, інформаційної та архівної роботи, яку провела начальник відділу Лариса Улановська.

Сподіваємося, що сучасний формат зустрічей зможе зацікавити все більше відвідувачів до судових установ.