flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Яремче пройшов семінар з питань судового адміністрування

02 лютого 2015, 16:11

 

 

27 січня 2015 року у місті Яремче (Івано-Франківська область) розпочав свою роботу Семінар з доопрацювання матеріалів навчальної програми з питань судового адміністрування та формування команди викладачів у рамках другого етапу Навчальної програми з питань судового адміністрування, в якому прийняла участь керівник апарату Харківського окружного адміністративного суду Валентина Лисенко.

Організатори Програми – Проект USAID «Справедливе правосуддя» спільно з Державною судовою адміністрацією України, Національною школою суддів України та Університетом штату Мічиган України.

Відкрили даний захід: керівник проекту USAID «Справедливе правосуддя» Девід Вон, заступник голови Державної судової адміністрації України Ольга Булка, ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук, а також заступник керівника Проекту USAID «Справедливе правосуддя» Наталія Петрова.

На семінарі вирішувалися питання щодо оновлення навчальної програми відповідно до останніх змін в Україні у сфері судового управління та адміністрування, а також завершення розробки навчальних планів та узгодження розподілу курсів серед викладачів.

В навчальному семінарі приймали участь американські та українські викладачі з питань судового адміністрування.