flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ХОАС проходить опитування відвідувачів суду

09 грудня 2014, 16:09

До Харківського окружного адміністративного суду звернулась компанія Research & Branding Group, яка спеціалізується на проведенні маркетингових і соціологічних досліджень.

Директор даної компанії інформує суд про проведення ними у грудні 2014 року комплексного дослідження щодо оцінки роботи судової системи України, яке буде охоплювати і оцінку роботи Харківського окружного адміністративного суду.

Головна мета дослідження полягає у отриманні глибинного та комплексного розуміння роботи судової системи України, виявленні основних тенденцій та проблем її роботи, визначенні головних проблем, з якими зустрічаються громадяни при зверненні у суди різних інстанцій, а також окресленні основних направлень для розвитку і удосконалення судової системи України у майбутньому.

Харківський окружний адміністративний суд завжди сприяє проведенню даного роду досліджень, оскільки їх результати стають вагомим поштовхом до істотних змін в організації роботи суду та обумовлюють зростання її ефективності. Саме тому наш суд з 2009 року приймає участь у щорічних дослідженнях щодо оцінки рівня задоволеності громадян якістю окремих аспектів функціонування судів, які проводяться за підтримки Проекту USAID «Україна: верховенство права».

Отже, ХОАС буде сприяти представникам компанії Research & Branding Group в проведенні дослідження.

Результати дослідження думки учасників опитування будуть оприлюднені на сайті суду одразу після опрацювання результатів.