flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Візит Місії ОБСЄ по спостереженню за виборами в Україні до Харківського окружного адміністративного суду

14 жовтня 2014, 14:21

14 жовтня 2014 року у Харківському окружному адміністративному суді відбулась зустріч керівництва суду із довгостроковими спостерігачами Місії ОБСЄ зі спостереження за позачерговими парламентськими виборами 2014 в Україні Веронікою Сенкуте та Ендрю МакЕнті.

Голова суду Юрій Кучма та керівник апарату суду Валентина Лисенко розповіли  представникам Місії як організовано роботу ХОАС в період виборчого процесу, кількість виборчих спорів, які розглянуто Харківським окружним адміністративним судом за цей період, предмет  спорів та багато ін.

Також пані Вероніку та пана Ендрю зацікавила можливість бути присутнім під час розгляду адміністративної справи по виборах народних депутатів України. Їм було продемонстровано офіційний веб-сайт суду, на якому вони можуть проглядати сприски справ, призначені до розгляду та обираючи ті, що їх цікавлять, приїздити на слухання.

Співпраця Харківського окружного адміністративного суду із міжнародними спостерігачами від іноземних держав та організацій є активною та постійною. Суд не вперше надає важливу та корисну для спостерігачів інформацію, яка необхідна їм роботі.