flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді обговорять практику вирішення виборчих спорів

06 жовтня 2014, 15:43

 

 

7 жовтня 2014 о 10.00 в Києві у приміщенні готелю «Radisson Blu» (Поділ, вул. Братська, 17/19, конференц–зал, 2 поверх) розпочнеться круглий стіл «Вирішення виборчих спорів: відкриті питання та поточні виклики», в якому приймуть участь і судді Харківського окружного адміністративного суду.

Організаторами круглого столу виступають Вищий адміністративний суд України, Європейська комісія за демократію через право (Венеціанська комісія), координатор проектів ОБСЄ в Україні.

Участь у круглому столі візьмуть, зокрема, Голова ВАСУ Олександр Нечитайло, представник Венеціанської Комісії Ради Європи Гайол Мартін-Мікалеф, Посол, Координатор проектів ОБСЄ в Україні Вайдотас Верба, міжнародні експерти у виборчій сфері Довидас Вяткаускас, Дмитро Третьяков та Овен Мастерс, а також національні експерти Денис Ковриженко, Юрій Ключковський, Сергій Кальченко.

Під час роботи круглого столу учасники обговорять Рекомендації Венеціанської Комісії та Бюро з демократичних інститутів і прав людини у щодо виборчого законодавства в Україні, практику Європейського суду з прав людини з питань вирішення виборчих спорів, а також судову практику щодо розгляду виборчих спорів судами України.