flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У вересні поточного року буде проведено Всеукраїнську акцію «Зміцнимо довіру громадян до суду»

12 серпня 2014, 11:16


 

Радою суддів України заслухано та обговорено інформацію голови Ради суддів України Валентини Сімоненко щодо проведення Моніторингу стану незалежності суддів, ефективності та доступності правосуддя в Україні. За результатами даного обговорення було вирішено провести з 1 по 5 вересня 2014 року Всеукраїнську акцію «Зміцнимо довіру громадян до суду», під час якої відбудеться анонімне опитування громадян – відвідувачів судів.

Дана акція відбудеться в рамках Моніторингу стану незалежності суддів, ефективності та доступності правосуддя в Україні.

Моніторинг буде проведено спільно з Центром суддівських студій за підтримки Проекту Ради Європи «Посилення незалежності, ефективності та професіоналізму судової влади в Україні». Метою Моніторингу є здійснення аналізу стану незалежності, неупередженості та доступності правосуддя в Україні, розроблення відповідних рекомендації для вирішення проблемних питань і удосконалення діяльності судів, органів суддівського самоврядування та інших органів судової влади.