flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася конференція «Моніторинг незалежності суддів - 2011»

14 листопада 2011, 12:20

11 листопада 2011 року у приміщенні Верховного Суду України відбулася конференція «Моніторинг незалежності суддів - 2011».
На конференції були представлені результати моніторингу про стан незалежності суддів в Україні, проведеного у серпні-вересні поточного року.
Дослідження і конференція проводились Радою суддів України спільно з Центром суддівських студій в рамках проекту «Підтримка судової реформи в Україні» за сприяння Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва.
«Незалежний суд є гарантією надійного захисту визначених Конституцією України соціальних цінностей та правопорядку в державі. Цю істину повинні розуміти представники всіх без винятку органів державної влади на Україну», - підкреслили учасники конференції.
У конференції взяли участь члени Ради суддів України та рад суддів спеціалізованих судів, керівництво Верховного, вищих спеціалізованих, а також апеляційних судів України, представники Вищої Ради юстиції, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Державної судової адміністрації України, Адміністрації Президента України, Міністерства юстиції України, науковці та представники громадських, у тому числі і міжнародних організацій.