flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

23 серпня – День Державного Прапора України!

21 серпня 2020, 09:57

День Державного Прапора - це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу нашої Держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність.  Під нашим прапором ми мусимо жити і працювати так, щоб нащадки пишалися перемогами та успіхами своїх батьків та дідів, щоб світ знав могутню, процвітаючу Державу - Україну.

З любов'ю до України, з повагою до минулого нашого народу, ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної й незалежної Держави - синьо-жовтий стяг. Під час історичних звершень він ставав символом боротьби за національні та соціальні права. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі.

Від імені всього колективу Харківського окружного адміністративного суду прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного Прапора України! Нехай символ України - Державний прапор - осяює наш шлях та надихає до нових успіхів у добрих справах задля розвитку України!

 

 

Керівництво  Харківського окружного

адміністративного суду