flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Всеукраїнський тиждень права у Харківському окружному адміністративному суді

12 грудня 2019, 17:24

Сьогодні, 12 грудня 2019 року, в рамках тижня права учні Харківської школи № 16 та студенти Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу відвідали Харківський окружний адміністративний суд.

З вітальним словом до слухачів звернувся керівник Територіального управління Державної судової адміністрації України у Харківській області Володимир Остапенко,  суддя-спікер Харківського окружного адміністративного суду Марина Кухар та голова Регіонального Представництва Консультативної місії Європейського Союзу (The European Union Advisory Mission) у м. Харкові Роберт Жулкевскі.

Головною темою для спілкування між учасниками та лекторами стала вікторина на тему «Мої права», переможці якої отримали цікаві подарунки від представників місії Європейського Союзу.

На завершення заходу студентами Юридичного університету Національної академії «імені Ярослава Мудрого» проведено пізнавальну лекцію на тему «Буллінг» та «Фінансова грамотність». Дана проблема є дуже актуальною серед молоді, відтак обговорення її між слухачами та лекторами було дуже жвавим.