flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар на тему «Доступ до правосуддя в галузі охорони довкілля»

21 жовтня 2019, 12:07

18 жовтня 2019 року в місті Харкові відбувся загальноукраїнський семінар на тему «Доступ до правосуддя в галузі охорони довкілля», організований Харківським регіональним відділенням Національної школи суддів України спільно з Харківським апеляційним судом, в рамках періодичного навчання суддів місцевих судів з метою підвищення рівня кваліфікації.

В даному заході взяли участь судді Харківського окружного адміністративного суду Андрій Бабаєв, Ольга Білова та Анастасія Мороко.

Метою заходу було сприяння кращому розумінню суддями важливості покращення доступу до правосуддя громадян і громадських організацій з мето захисту екологічних прав, пошуків шляхів підвищення ефективності судочинства з охорони довкілля.

В ході обговорення питань на семінарі судді Андрій Бабаєв та Ольга Білова поділилися практикою розгляду відповідних категорій адміністративних справ в Харківському окружному адміністративному суді, а також відповіли на поставлені слухачами питання.

Слід відмітити високий рівень організації заходу, а також доречне поєднання теоретичних і практичних аспектів тематики семінару, що стало можливим завдяки участі  як доповідачів суддів господарських і адміністративних судів так і викладачів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та Харківського національного університету внутрішніх справ.

Висловлюємо подяку за запрошення та професіоналізм викладачів!