flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисте відкриття нової будівлі Харківського окружного адміністративного суду

12 лютого 2019, 17:44

11 лютого 2019 року відбулося урочисте відкриття нової реконструйованої будівлі Харківського окружного адміністративного суду, що розташована на майдані Свободи, 6.

Захід відвідали почесні гості, серед яких зокрема Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк та Голова Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Михайло Смокович.

Після урочистого привітання, головою Державної судової адміністрації України Зеновієм Холоднюком вручено «ключ від нової будівлі суду» голові Харківського окружного адміністративного суду Ользі Панченко.

В умовах реформи судової системи Харківський окружний адміністративний суд не може та ніколи не залишається осторонь усіх громадських програм, проектів та побажань відвідувачів суду. 

Харківський окружний адміністративний суд, як шляхом проходження суддями на високому рівні кваліфікаційного оцінювання так і шляхом проведення внутрішніх оцінювань роботи суду, докладає усіх зусиль для відновлення довіри громадян. Відтак одним з основних завдань підчас реконструкції було створення зручних комфортних умов для людини, яка звернулася до суду за захистом своїх прав та інтересів, щоб кожен з відвідувачів суду міг відчути себе гідним громадянином гідної держави, а також впевнитись, що його права та інтереси будуть дійсно справедливо та неупереджено захищені судом.