flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Мобільний застосунок "єСуд"

30 вересня 2021, 16:01

28 вересня 2021 року в Державній судовій адміністрації України відбулася презентація мобільного застосунку «єСуд», яка транслювалася в режимі онлайн на You Tube-каналі порталу "Судова влада України".

Застосунок «єСуд» дозволяє:

- отримувати пуш-повідомлення про надходження до електронного кабінету нових документів та зміну стану справ, у яких користувач є учасником чи учасницею;

- переглядати справи, провадження, процесуальні документи, що надіслані судом до кабінету;

- переглядати заяви, клопотання та інші документи, які користувач створив в своєму кабінеті;

- переглядати довіреності та ордери, що знаходяться в кабінеті користувача;

- анулювати довіреності та ордери, які видав користувач.

Розробники додатку виступили із проханням надсилати пропозиції та побажання щодо поліпшення інтерфейсу, розширення функціоналу або інформацію про виявлені технічні проблеми на електрону адресу: inbox@ccs.court.gov.ua або звертатися за телефоном технічної підтримки: (044) 492-70-10.

 

Відео за посиланнями: 

https://www.youtube.com/watch?v=ncRtKaUAmO0&t=2480s 

https://www.facebook.com/100002936025647/videos/pcb.4316047705169721/2980890532239409

                                   

Додаткова інформація:

Розробка застосунку здійснювалася Floor 12 Apps у партнерстві з Державною судовою адміністрацією України та ДП «Центр судових сервісів» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Завантажити програму можливо для платформи IOS в App Store або для Android за посиланням:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.floor12apps.ecourt&hl=ru&gl=US