flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Презентація посібника «Суд взаємодіє!».

06 вересня 2021, 15:28

06 вересня 2021 відбулася презентація посібника «Суд взаємодіє» в онлайн форматі.

Від Харківського окружного адміністративного суду у заході взяли участь заступник начальника відділу узагальнення судової практики, роботи по розгляду звернень фізичних та юридичних осіб і зв’язку зі ЗМІ - Рєзнік Анастасія та головний спеціаліст (прес секретар) відділу узагальнення судової практики, роботи по розгляду звернень фізичних та юридичних осіб і зв’язку зі ЗМІ - Лещенко Анна.

 Темою презентації став посібник «Суд взаємодіє!», який підготовлений за результатами марафону для представників комунікаційних команд судів «Суд взаємодіє!». В його межах представникам комунікаційних команд судів запропоновано описати найуспішніші та найбільш цікаві практики комунікаційної та просвітницької діяльності.

Під час заходу учасники були ознайомлені з поглядами представників органів судової влади та установ на подальший розвиток комунікаційної та просвітницької діяльності судів. Дізналися про цікаві практики, також обмінялися досвідом з комунікаційної та просвітницької діяльності судів.

Посібник є результатом проаналізованих робіт учасників марафону, які були об’єднані у посібник експертами ГО «Вектор прав людини» та Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні з методичними рекомендаціями по проведенню комунікаційних та просвітницьких активностей.  

Видання посібника підтримано Радою суддів України, Вищою радою правосуддя та Національною школою суддів України.