flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Електронний суд

30 грудня 2020, 16:26

    Наказом Державної судової адміністрації України від 01.06.2020 № 247 запроваджено в дослідну експлуатацію підсистеми «Електронний суд» та «Електронний кабінет» (далі- Підсистеми) у всіх місцевих та апеляційних судах України (крім Київського апеляційного суду) та Касаційному адміністративному суді у складі Верховного Суду (далі – пілотні суди).

    «Електронний суд» – це один із сервісів Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, доступ до якого здійснюється після реєстрації користувачем Офіційної електронної адреси (Електронного кабінету).

    Користування підсистемою «Електронний суд» здійснюється після початкової реєстрації та подальшої авторизації користувача у власному Електронному кабінеті, що знаходиться за інтернет-посиланням: https://cabinet.court.gov.ua.

    Додатковими рекомендаціями щодо порядку реєстрації та роботи в підсистемі «Електронний суд» можливо скористатися у відповідній «Базі знань» за веб-посиланням: https://wiki.court.gov.ua, або попередньо переглянути відеоінструкцію («Відеодопомога») з покроковим алгоритмом дій, розміщену на стартовій сторінці реєстрації (авторизації) за посиланням: https://id.court.gov.ua. За наявності додаткових питань рекомендуємо звертатися до служби технічної підтримки за телефоном (044) 492-70-10 або до Єдиного контакт-центру судової влади України телефоном 0-800-501-492