flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Круглий стіл з питань добору та кваліфікаційного оцінювання суддів

27 листопада 2017, 11:03

     24 листопада 2017 року в Харківському апеляційному господарському суді Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація правників України» спільно із Вищою кваліфікаційною комісією суддів України проведено круглий стіл з питань добору та кваліфікаційного оцінювання суддів, в якому взяли участь судді Харківського окружного адміністративного суду Андрій Бабаєв, Юрій Бадюков, судді-спікери Олексій Котеньов та Денис Бездітко, а також Людмила Волкова, член Ради суддів України, яка була учасником обговорення питання «Кваліфікаційне оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів. Добір кандидатів на посади суддів місцевого суду».

     Серед учасників дискусії: представники Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Вищої ради правосуддя, члени Ради суддів України, кандидати на посади суддів Вищого суду з питань інтелектуальної власності, судді, представники Асоціації розвитку суддівського самоврядування в Україні, адвокати, науковці.

     У рамках заходу обговорювалися питання кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів, добору кандидатів на посади суддів місцевого суду, а також конкурсу на посади суддів Вищого суду з питань інтелектуальної власності.