flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сторітелінг – творча розповідь.

15 вересня 2021, 17:00

     Мова – це складний психологічний процес, який неможливо оцінювати, розвивати окремо від мислення або сприймання. 

     Сторітелінг (у перекладі з англійської story означає історія, а telling – розповідати; отже, сторітелінг – це розповідь історій) – це мистецтво захоплюючої розповіді та передачі за її допомогою необхідної інформації з метою впливу на емоційну, мотиваційну, когнітивну сфери слухача.

     Прес-центр судової влади України, утворений при Вищій раді правосуддя, продовжує проводити навчальний курс тренінгів для комунікаційних команд судів з головними редакторами видань, журналістами, суддями та експертами в галузі PR та комунікацій. 

     15 вересня 2021 відбувся другий тренінг другого навчального курсу на тему: «Сторітелінг для комунікацій у правничій сфері» режимі онлайн.

     Від Харківського окружного адміністративного суду у заході взяли участь заступник начальника відділу узагальнення судової практики, роботи по розгляду звернень фізичних та юридичних осіб і зв’язку зі ЗМІ - Рєзнік Анастасія та головний спеціаліст (прес секретар) відділу узагальнення судової практики, роботи по розгляду звернень фізичних та юридичних осіб і зв’язку зі ЗМІ - Лещенко Анна.

     Навчальний матеріал поданий у вигляді цікавої захоплюючої історії, що сприяє розвитку особистісних якостей, демонструє унікальність уяви кожного учасника тренінгу, дозволяє проявити активність та творчість.